hmmm

Då var vi där igen och jag har inte skrivit på flera dagar.

I onsdags så var det en paus ifrån gymmet för det blev mitt första pass på badhuset.Jenny som höll i passet plågade oss ordentligt med en massa knäböj och annat skoj.
Peo hade tjatat med mig på ett BWT pass och det var riktigt roligt och skit jobbigt.
BWT = Body weight training

Torsdag Jobbade förmiddag och när jag kom hem så blev det en liten stödvila innad jag satte ingång med tvätten och städning.

jag gick ned till badhuset för ett röst pass strax efter 19.00 och när jag var klar och skulle gå så träffade jag Robin och Peo som hade varit med på ett boxercise pass där de var en kort och sa att jag skulle varit med.
Nästa vecka så kan det bli ett lunch pass med boxercise.

Idag fredag så har jag tagit ledigt :-).

Började dagen med en snabb frukost för att sedan bege mig till Parkbadet för ett rygg och biceps pass.
Vilket pass det blev ajaj vad det gör ont i armarna nu.

Drygt 50 set med övningar enbart för rygg & biceps + lite ryggplankor och TRX rodd känns så här efteråt, det är nästan så att jag skulle vilja gråta en skvätt….. nej inte riktigt så farligt ännu men det kanske kommer.

När jag kom hem så blev det en macka och proteindrink för att strax efteråt trycka i mig en omelett på 3ägg med en massa köttfärs och ost i.

 

Bookmark the permalink.

Kommentera