göra slut.. sjukgymnaster och ortopeder

Nu blev det så där som man inte trodde var möjligt för så där en 20år sedan Micael Astner är ordförande för ett konståkningsdistrikt.

Nu backar vi och tar saker och ting i ordning efter det förra inlägget igår så gick jag till min sjukgymnast så han fick kolla ryggen då den värkte som bara den.

Sjukgymnasten hittade inget fel men trodde det kunde bero på för mycket stretching nu förstår jag inte vad han menar skulle jag Micke Astner överdriva när det gäller fysisk aktivitet???
Problemet kom när jag var ute och cyklade och så blev jag kall och stel så självklare så stretchat jag och försöker minimera skadan men så vart det stretchingen som var skadan.
Iallafall så gick vi igenom ryggen och allting var bra och sjukgymnasten gjorde slut med mig och ville bara att jag skulle komma på återbesök efter midsommar och det blir inga fler behandlingar före det.

Det är  ju självklart skönt att det är bra men samtidigt trist då jag tycker om när han stretchar ryggen på mig.

På efter middagen så kom Stina Å och hämtade mig och Lennart för färd till Borlänge för Årsmöte med Norra Svealands Konståkningsförbund.

Möte började med att två inbjudna gäster pratade om vad förbundet pysslade med samt en massa prat om tävlingar och tv4 repotage.

Gästerna var generalsekreteraren Per Adler samt Camilla Fredman  Tävlingsansvarig på förbundet.

Efter att gästerna gått så hölls mötet där undertecknad valdes  till ordförande under det närmaste året.
Det är riktigt kul och smickrande att få förtroendet att leda distriktsförbundets arbete det närmaste året.

Idag har det inte blivit så mycket mer än en massa mailskrivande, telefonsamtal och uppdatering av hemsidan.

Ortopeden ringde mig för en lite stund sedan och berättade at alla provsvar var negativa alltså positiva för mig jag var frisk! Inget reumatiskt eller infektioner så det var bara att köra på..
Han trodde att mina problem berodde på löpning i kyla och eventuellt överansträngning av muskelfästen och leder.

Jag tackade och sa att jag hoppas att vi aldrig mer behöver träffas, så jag gjorde slut med honom och det var han också nöjd med.

Tack och hej då!

Ha det bäst det ska jag…

Bookmark the permalink.

Kommentera