Bara för att jag kan!

I morse så fick jag mig en ofrivillig powernap/stödvila när jag låg och slappade framför tv’n efter frukosten.

När jag vaknade så satte jag på mig träningskläder för jag tänkte stretcha lite det ena ledde till det andra och vips så satt jag och Åke i bilen på väg till Trebo.

I Trebo så tejpades båda knäna innan det bar av ut i löparspåret.

Det tänkta 2.4 km blev 4 km och en del svordomar då jag micklat till det med appen så den inte funkade.

Det var ju ingen super tid jag sprang på men det är ju inte meningen nu heller.

Tejpa Knän eller andra kroppsdelar är ju inte det lättaste då det ofta blir för hårt/löst i dag blev det lite för hårt men det sket jag i för det gick ju att springa.

Efter en det stretching så åkte vi hem och satte ihop racercykeln jaja jag vet att jag har haft hjulet sedan i fredags men jag har ju inte haft tid…..

När cykeln satt ihop så måste jag ju bara testa den och jag hade ju träningskläder på mig så det var ju bara att bära ner den och dra iväg.

En kort provtur var ju tanken men jag vet inte om en tur runt Stigen och Stensätra räknas till kort provtur men 16 km vart det iallafall men det gick ju inte så fort för jag hade en hemsk motvind en bra bit.
Cykelhjulet var bra så Elis Mattsson har gjort ett bra jobb med det.

Lite värk har jag ju fortfarande i knäna men nu vågar jag ignorera och smörja in dem med Voltaren/Ipren salva då jag vet att det inte är farligt för knäna att fortsätta röra sig.

Jo jag pratade med en kille här på jobbet och han tyckte att jag gjorde det bra som fixat 7.5 i Högbo på 49 min och inte börjat att gå.

7,5an i Högbo är erkänt tuff och har knäckt många så man kan ju känna sig lite nöjd med gårdagen.

Vi får väl se vad vi hittar på imorgon men på fredag och lördag så är det tänkt att jag ska vila för Kungsberget ska få besök på söndag.

En liten fråga om jag ska vila från löpnning för att springa i kungsberget får man träna styrketräning då?

 

Ha det underbart det ska jag ha!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera