svårt att springa efter cykling

det blev en sovmorgon idag och jag klev upp 08.40 och det är inte ofta jag sover så länge men skönt var det.

Jag var lite rastlös här efter frukost och efterlyste saker att göra man det fanns inga lockande förslag då jag vill röra på mig då det är sista aktiva dagen före två vilodagar.

Ja hur ska det gå då inte fara omkring på 2 dagar man får nog gå lite med Åke då för promenad måste vara vila och eventuellt ett litet besök på gymmet för det var ju ett tag sedan.

Jag bestämde mig för att cykla-springa-cykla.

På med träningskläder och skor sedan fylldes vattenflaskan och iväg på cykeln.

JA jag gick in med skona och golvet blev sandigt men det fixar jag sen.

Väl på cykeln så bestämde jag att det skulle bli i Högbo jag skulle springa och 4 km skulle det bli.

Det blev en skön cykeltur på dryga 7 km till Högbo där jag parkerade järnhästen och pustade lite innan jag drog iväg och nu känner jag att det inte skulle bli så roliga 4 km för kroppen var trött och ville inte springa den vill cykla.

För er som aldrig provat så är det inte det lättaste att ställa om benen från cykla till att springa det låter dumt men så är det.

Så det blev ändrade planer och löpturen på 4kkm blev en sväng på 2,5 km det gick inte fort men pulsen skenade iväg upp till höjder över  min teoretiska maxpuls(178 slag), jag vet inte vad jag har i maxpuls då jag inte har gjort något maxpulstest men nu kan jag i alla fall ändra från 178 till 186 slag för det sa pulsklockan att var den högsta pulsen under passet.

Efter löppasset så pustades det ett par minuter innan jag hoppade på cykeln  och cyklade hemmåt men inte var Micke nöjd inte han var ju tvungen att ta en omväg så det blev en tur på dryga 14km hem.

Nu sitter jag och äter en massa äggmackor och känner mig ganska nöjd.

Ha en underbar dag där ute i solskenet.

IMG_20130530_110300

Bookmark the permalink.

Kommentera