astner.se poff kaputt fixat

Hmm Jag måste väll erkänna att gubbar inte ska pilla på sånt de inte begriper!

Inatt så tänkte jag fixa lite med en gammal hem sida som jag har struntat i länge nu, så först skulle jag försöka stänga av sitebuilder eller vad skräpet hette som jag aktiverat ett par dagar tidigare.
Jag hittar ju självklart ingen ”av” knapp så jag försöker väll på nått annat sätt och det skulle jag ju inte ha gjort.
Nu blev det ju så att jag stängde av allt eller rättare sagt lyckades radera alla DNS inställningar + lite till, för att förklara på enkelt sätt så är det som att markera astner.se och trycka på delete och allt som har nått med astner.se försvinner, bloggar, hemsidor & mailkonton mm mm.

Jag försökte ju återställa med en återställningsfunktion men det gick ju inte och så dör det upp röda rutor där det stod systemfel kontakta supporten och då bestämde jag mig för att jag har sabbat tillräckligt så jag gjorde som det stod och kontaktade supporten som räddade mina saker och astner.se finns igen.

 

Idag har vi varit på brynäs mest hela dagen för de hade en gårdsloppis på min systers gård så vi passade på att sälja lite och köpa en del.

Det var en varm och skön dag med en massa kaffe glass & kolor jag satt faktiskt inne en del också och tittade på Stockholm Maraton på tv4 jag försökte se en jobbarkompis som deltog som gorilla.
http://harderbetterfasterstronger.se/2013/may/mot-stockholm-marathon-2013.html

Efter loppis och fika så åkte vi till köpis för att Molly skulle köpa lite kläder, Varmt och skönt var det ju så vi vill inte lämna Åke ensam i bilen.
JAg satt kvar i bilen medans brudarna shoppade och det passade mig utmärkt för jag passade ju på att ta en stödvila.

De kom ut med en massa kassar och leenden på läpparna så jag e nöjd.

Nu ska här laddas och slappas så att jag orkar springa uppför kungsberget imorgon.

Bookmark the permalink.

Kommentera