Kan det vara sant !?!

Igår så sprang jag i mina gamla skor och det är svårt att säga om det kändes någon direkt skillnad under passet.
Jag har inte förväntat mig att jag ska känna någon större skillnad den första veckan för det ska ju rättas till en massa i höft/rygg om det nu är skona som är problemet.
En sak som jag reagerade på var att det drog inte så himla mycket i låret efter  5km och att jag sprang med ett tempo som var lite bättre än det varit nu på slutet.
Det är ju inte ett sådant tempo som jag hade i våras/fjol för dit fattas det en förbättring på ca 1 minut per km och det är mycket men dit och bättre än så ska det bli innan jag är klar.

Jag vart ju stel på baksidan av låret och i skinkan med viss smärta men inte alls lika som tidigare + att det gjorde ont på höger sida nu också, det hoppas jag är att höften rättar till sig och protesterar på det viset.
Det är inte det att jag ropar halleluja redan nu men jag hoppas och tror riktigt mycket på att det ska lösa sig nu, det gör ju som sagt fortfarande ont ii rygg och bak och det kommer det nog fortsätta med länge till men det blir nog bättre och då blir jag tok lycklig 🙂

Nu på morgonen har jag inte als så ont som jag trodde att jag skulle ha dagen efter ett pass.

Idag så ska jag till sjukgymnasten och springa så att han kan titta på hur jag springer och om han kan hjälpa mig att justera så att det blir ett bättre löpsteg och mindre ont i baken.
Jag tänkte att jag springer en 5 Km runda jag har så är jag lagom trött och varm när han ska titta på mig.

Nu hoppas jag att jag är på rätt spår och att det inte bara är tillfälligheter och hjärnspöken som gör att det känns bättre…….

Ha det bäst för det ska jag ha!!!

Bookmark the permalink.

Kommentera