En ny dimension på utmaningar och träningen :-)

Det gäller ju att se det positiva i alt och då får man ju helt enkelt bara se problemet med ryggen som en ny utmaning man ska övervinna och att det ger lite extra knorr på allting och det blir lite mer utmaning att uppnå målen.

2 av målen för sommaren var ju inte så svåra att uppnå för en frisk kille men nu kan det ju bli lite svårare men det löser sig.

Att springa vildmarksmilen på runt timman är nog inga problem om man kan träna ordentligt för jag sprang på en timme och tio minuter med diskbråck och ischias.

Springa en mil under timman på asfalt är nog inom räckhåll även med diskbråck och ischias om man skulle kämpa på ordentligt.

Man måste ta i beaktande att mitt bråck inte gör så ont som det gör för många andra som är tvungna att äta morfin och annat skoj.

Att ha diskbråck går ju inte så att träningen upphör utan det gör bara så att man får träna lite annorlunda.

Nu blir det en massa rehab träning för rygg och den består av bland annat styrketräning, promenader, simning & cykling så jag kommer nog att få min träningsdos. 🙂

Snart får jaf ju höra vad sjukgymnasten lägger till så det kan nog bli mer träning än tidigare om jag vill.

Tidigare så har det varit en låga inom mig som brunnit för träningen men den har krympt lite nu på slutet, nu känns det som om någon har skruvat upp den igen och den är större än någonsin tidigare så nu håller vi i hatten och kör på.

Jag började rehab resan igår med att gå sammanlagt 19 km för att gå ska vara bra för mig och jag hade inte fått övningar av sjukgymnasten ännu.
Idag så började jag med en promenad på 7,6 km innan besöket hos sjukgymnasten som är om en timma efter sjukgymnasten så går jag och Molly till badhuset för lite simning och för att hämta hennes årskort jag köpte på personalföreningen igår.

 

Ha det bra och jobba på det ska jag göra.

Bookmark the permalink.

Kommentera