Aldrig mer sjukgymnast på HC det är bortkastade pengar.

I onsdags så gick jag ned till sjukgymnasten och såg fram emot att få övningar för att stärka rygg/mage som att jag påskyndar läkningen av ryggen, Men direkt när han mötte mig vid dörren så kände jag att honom tycker jag inte om.
Vi gick in i ett litet rum med en säng ett litet bort och två små stolar, När jag kom in så tänkte jag ”är jag på ett dagis” för det var känslan jag fick av rummet och sjukgymnasten.
Jag fick börja med att förklara vad jag var där för och att jag varit till läkare på måndagen och att jag fått en massa piller, Då börjar han tala om hur jag skulle äta pillren och talade om hur magen blir av de antiinflammatoriska pillren så jag sa bara att jag har fått piller för det med.
Gick jag till den här gubben får rådgivning om piller eller för sjukgymnastik, piller fixar jag med läkare för det är lixom det de är duktig på.

Nu var det dags för undersökning och den var ju inte heller så mycket att hurra för och alt förtroende för denna sjukgymnast försvann när han plockar fram en bok som ser ut som ”Så  funkar det” som man läste när man var mindre, hmm det verkar sitta mellan s4-s5 säger han och då tänker jag att snart så kommer det men det gör det ju inte.
Han var ju så positiv också den där, han sa att det här kommer att ta låång tid att läka och babblade på om det, Ska inte sjukvården uppmuntra och motivera??
För min del spelar dt ingen roll hur han säger för mig så är han en tok men han kan ju för sjutton knäcka andra som har det riktigt jobbigt.

Det fortsatte lika en stund och så säger han att jag ska vila, Vartfan kommer du ifrån tänker jag då!! Dickbråck och de flesta andra ryggproblem tränar man bort eller åtminstone ser till att röra på sig inte vilar!!
sedan fick jag dra ur honom om jag fick gå, cykla eller simma men jag gav snart upp för jag visste att jag inte skulle bry mig om vad denna människa säger.

Vart fan e sjukgymnastiken och vad har jag betalat för tänker jag……

Vi avslutar med att han gav mig en ny tid för han ville veta hur det går!! Tiden avbokas för den ger inget förutom ett hål i plånboken.

Vad tillförde denna sjukgymnast? ingenting jag fick mer info och stöd av läkaren på måndagen.

Bookmark the permalink.

Kommentera