Vildmarksmilen 2013

Ja jag får ju som sagt inte springa men min kära hustru hon var med och sprang hon.

Jag och Åke fick stå på sidan om vid starten och hejja på medans Stina sprang runt på dryga timman en helt ok tid för en som bara sprungit 3ggr iår och jag är sålt över henne och hennes insats. :-)(Tiderna har inte publicerats ännu)

Jag och Åke fick sysselsatta oss med lite annat under den timmen så vi tog och gick upp och ner för hemlingbybacken en 5-6 ggr men sedan så blev det för varmt för Åke så vi gick ner och drack vatten och satte oss och tittade på folk i väntan på Stina.

Hemlingbybacken Hemlingbybacken

Det är ju riktigt kul att sitta på avstånd och iaktta folk när de far omkring och pysslar med med tävlings pyssel, Det är ju inte så ofta man är på den lugna sidan utan jag brukar ju vara en av de som pysslar.

Hur som helst så kom hon i mål efter ett långt och svettigt varv i hemlingby termometern visade 28 grader idag så det var riktigt strongt att fullfölja hela loppet, Men det var flera som bröt och en ung kille tuppade av alldeles efter målgång.

Hett stort HURRA för bästaste Stina idag!

HURRA!!

Bookmark the permalink.

Kommentera