Ingen träning

Jag har inte tränat ordentligt sedan i söndags när jag var på lillafyshuset i högbbo.

Lilla yshuset

Lilla fyshuset

Veckan började med en fruktansvärd träningsvärk i ben och rumpa saken blev inte bättre av att jag börjat använda inlägg i skorna och det också får benen att värka.

Jag gjorde ett ett tappert försök att springa i torsdags men det gick inget vidare för benen och lederna värkte nått så förbenat.

En runda på knappa 3K med en 6,30 takt blev det.

 

 

Efter försöket att springa så åkte jag hem och duschade för att sedan stressa iväg till årsmöte i konståkningsklubben.

Frun i huset blev invald i valberedningen.

Efter att årsmötet var över så var det dags för brännboll föräldrar mot barn och jag var inte så jätte taggad pga av benen men jag ställde upp och spelade.

Det gick som man kan förvänta sig barnen vann och jag fick lättare sträckningar i låren och det är inte direkt första gången jag får det när jag spelar brännboll.

Sitter just nu i soffan och känner fortfarande av låren men allt det andra har släppt så jag hoppas att jag kan springa en sväng imorgon.

Det är ju dags att börja träna löpning på allvar nu för jag har anmält mig till midnattsloppet i Stockholm i en startgrupp som ska klara milen på 50-55 minuter.

Jag som bara har klarat milen på strax under timmen men det var ett diskbråck och 10-15 kilo sedan men det ska inte vara nått problem.

Imorgon är det också dags för 6 månaders kollen efter rehab resan jag gjorde till Kanarieöarna det ska bli kul att se vad jag får för resultat.

Bookmark the permalink.

Kommentera