Pulled pork

Tillagningstid ca 5 timmar


Ingredienser

 

  • 1kg fläskkarre
  • 1 st gullök
  • 1 st röd paprika
  • Barbecuesås
  • Bröd typ baguette

Skiva lök och paprika och lägg i grytan.

Smeta in hela karren i barbecuesås och lägg den i grytan.

Ha på lite barbecuesås på lök och paprika.

In i ugnen på 120 grader i ca 5timmar.

Tag ut ur ugnen och dra isär med gafflar och blanda med vätskan.

Smaka av med salt och peppar.

Servera på vitt bröd typ källarfranska eller bagguette med sallad & grönsaker.

 

En serverings variant: Tag en portionsstorlek av pulled pork och stek på så att det får en fin färg.

Forma köttet som brödet och lägg på ett par skivor cheddar eller annan ost efter tycke.

Lägg grönsaker och köttet på brödet toppa med lök och barbecuesås. Njut!

Bookmark the permalink.

Kommentera