Styrkeprogrammet – över 700 övningar för styrketräning

Styrkeprogrammet – över 700 övningar för styrketräning.

Om Styrkeprogrammet

Vi vill med styrkeprogrammet att folk skall kunna variera sin träning på ett enkelt sätt genom att erbjuda en unik svensk sida där vi har samlat ihop styrketräningsövningar från alla möjliga håll och kanter.

Vi vågar påstå att Styrkeprogrammet har den största samlingen av filmade styrketräningsövningar på webben.

” den största samlingen av filmade styrketräningsövningar på webben ”

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig som besökare genom att du kan använda vår sökmotor för att snabbt hitta de övningar som passar dig, se filmklipp på alla övningar och enkelt sätta ihop personliga träningsprogram.

Alla filmade övningar är dessutom kompletterade med en beskrivning om hur du utför övningen korrekt samt syftet med övningen. Förutom det finns mängder med fakta och tips i vår kost- och träningsguide som hjälper dig få ut mer av din träning.

Styrkeprogrammet kan vara din egen träningsrådgivare. För att uppnå resultat med din träning handlar det att träna varierat – för varierad träning ger bättre effekt!

Bookmark the permalink.

Kommentera