En ny Tassimomaskin Gratis!!!

Ja då sprang jag ju lite igår med men det var för att sjukgymnasten skulle titta på hur jag springer.

Jag tog en runda på 4,5K så att jag skulle vara riktigt varm och lagom trött så att alla tok rörelser skulle synas ordentligt.

Det var lite han hade att säga om löpekonomin, Rulla mer med överkroppen och falla fram lite mer så ska det nog gå lite lättare att springa.

Han hittade även en liten konstig rörelse jag gör med vänster foten, foten pekat ut lite mer och har en annan rörelsebana än den högra.

Nu ska jag tillbaka imorgon så får vi se vad vi kan göra då sen går sjukgymnasten på semester och det tycker vi inte om. 😉

Jag sprang med de gamla skorna igår och jag vet inte om det är bättre eller hur det är för ont har jag ju men inte akut tok ont och jag tror inte att jag haltar.

Jag kanske skulle ta en runda på 5K och känna mig för i de nya skorna för att jämföra, eller nepp inte än då men det kommer nog.

Just nu är jag så förbenat less på att ha ont men det finns ju de som har det värre så det är ju bara att bita ihop och springa vidare.

Får jag inte bukt med smärtan så måste jag nog sluta springa under en längre stund för att sedan börja om eventuellt under ledning av sjukgymnasten och se vad som händer då för så här kan man ju inte hålla på hur länge som helst.
Jag får väll gå ner på gymmet istället fast det inte är så inbjudande nu under sommaren.

Jo det kom lite mer kinestejp igår blå den här gången men jag fick även en ny Tassimo maskin för jag har skickat in kvitton på 10 paket kaffe ,Det är den tredje kaffemaskinen jag fått på det sättet nu det ända man betalar är portot på maskinen och det ligger på 79:-

www.sommarfika.se

20130626_102143 20130625_114303

Ha det bra där ute och sköt om er.

Bookmark the permalink.

Kommentera