Skönt!!??!!…ett år i bråckens tecken

Jag jag ska inte älta i ryggvärken men nu ska jag bara säga att läkaren också tror att det är ett diskbråck.

Nu tycker säkert många att jag är knäpp men det är skönt att jag fått en diagnos på ryggen.

Läkare kan ju inte säga med 100% att det är diskbråk får det behövs en magnetröntgen för att ställa en riktig diagnos och en sådan gör de bara om det är riktigt illa, på läkarintyget så står det Lombago-ischias som betyder ryggskott med ischias.

Resultatet av läkarbesöket vart en massa piller och en sjukskrivning. antiinflammatoriska piller, värktabletter och magsårsmedicin så att jag ska kunna äta de första pillren…

Första uttaget på apoteket resulterade i en säck med piller eller kanske inte riktigt men 400 piller sammanlagt och 2 uttag kvar på receptet det är typ 1190 fler piller än vad jag fick vid ljumskbråcks operationen i höstas.

Jag har jäkligt ont men inte som en del som blir sängliggande och får gå på morfin, Jag har ju tom sprungit med mitt bråck i minst 2 månader.

Det största problemet har varit att det värkte i vänster ben och att det inte fungerade  som det ska göra, Ryggvärken har jag inte bekymrar mig så mycket om för jag är ganska van med värk i rygg och det har inte varit så illa.

Nu i torsdags så försökte sjukgymnasten justera höften och då hände det nått i ryggen och värken tog i och ökade under några dagar men nu börjar det släppa tror jag.

Imorgon så blir det ett besök hos sjukgymnasten här nere på HC för att jag ska få lite övningar sen i nästa vecka så har jag tid hos den av många ansett bästa sjukgymnasten vi har i Sandviken Ola Rehn så han får guida mig till en friskare rygg.

Planen är fortfarande att springa vildmarksmilen den 3 augusti om Ola tycker att det är ok annars så avstår jag fast det är ett av mina mål i år men ryggen är nog viktigare en ett lopp.

 

Ha detBÄST

Bookmark the permalink.

Kommentera