2.95 mil ren lycka!!!!!!

Jaha ja det var ju en stund sedan jag skrev här nu och det har väll hänt en hel del sedan dess.

Det viktigaste är väll att jag är så pass bra i ryggen så att jag har börjat rehab träna med red cord på jernvallen multicenter.
Jag var till Ola Rehn förra veckan och han gav mig ett rehab program som jag ska köra 3 ggr i veckan ett tag framöver, han gav även klartecken för cykling på väg/skogsväg med den MTB cykeln då den inte fortplantar stötarna lika som racern.
Jag var lite förutseende och talade om för Ola att han måste tala om hur mycket jag får träna annars så kan det lätt bli lite mycket. 🙂
Ola rekommenderar att jag håller mig till en timme åt gången när jag cyklar/promenerar men det var inga begränsningar om hur många gånger.
Jag tog en första cykeltur i går och det blev en försiktig tur via stigen och sätra på ca17 km.
Idag så skulle det bli lite värre tur på cykeln så jag satte på mig löpar tightsen för det var riktigt obekvämt med shortsen som jag hade igår.
När jag hade snörat på mig löparskorna och är på väg ut så kommer jag på mig med att gå där med ett jätte leende på läpparna, Jag kände mig riktigt lycklig för jag skulle ju få träna för första gången på över en månad.
På med en massa hårdrock i öronen och upp på cykeln för en tur till forsbacka, när jag trampade på där efter vägen så kände jag hur jäkla mycket jag har saknat att få ta ut mig fysiskt.
Solen sken hela tiden och jag cyklade med bar överkropp och lät solen träffa fläsket på magen för andra gången denna sommar, Livet lekte och jag trampade på till forsbacka och vände där för att cykla hem.
Ni som känner mig vet ju att jag inte kan göra som jag planerat när jag cyklar/springer och mår som en prins, När jag kom till Sandviken igen så tänkte jag att jag kan ju cykla upp via klangberget och ta hälsansstig hem men det blev ju inte riktigt så heller.
Väl på hälsansstig så tänkte jag att till Jäderfors kan jag ju cykla och så blev det väl där så tog min timma slut men jag måste ju hem så det blev till att ta hälsansstig trots allt.
Väl hemma så hade jag lyckats få ihop 2,95 mil ren lycka på en timme och tjugo minuter.
Efter cykelturen så har väll kanske inte ryggen känts riktigt bra med det är nog bara för att den är ovan. 😉
Imorgon så blir det till att göra slut med gamla sjukgymnasten och ett syntest på specsavers men höjdpunkten blir red cord träning på multicenter.
I dag så har jag ätit upp den första alvedon forte burken sedan jag fik ont och det vill säga 100 piller…. 🙁
Ha det bäst det ska jag…..

20130728_104142

20130728_111208

Bookmark the permalink.

Kommentera