kungsberget motströms…

Lyckan av att kunna cykla vart kortvarig, ända sedan cykel turen i söndags så har jag haft ont i ländryggen och det vill tydligen inte släppa så det var jäkligt dumt att cykla.

Jag har gått och hoppats på att det bara är ovana muskler men det var nog så att jag drog upp bråcket igen inte fullt men ont gör det. 🙁

Nackdelen med att ha ont hela tiden är ju självklart att det gör ont men det är en massa andra saker som blir fel, Jag glömmer allt hela tiden och kan inte riktigt koncentrera mig på saker då tankarna lätt flyger iväg..

När jag är aktiv och går så försvinner det mesta av smärtan, om det är jag som förtränger den eller om den lindras vet jag inte men skönt är det.

Igår så vart det en tur till kungsberget som jag ju har som mål att klara av att springa hela vägen upp för innan snön kommer, Nu har jag skjutit fram målet till nästa års säsong då det kommer att vara en omöjlighet för mig att klara detta med min skadade rygg.

Men igår så skulle jag gå upp till toppen men när jag kom fram så hade himlen öppnat sig och det vräkte ned regn och jag var nära att banga ur men som Tomas sa jag är väll inte gjord av socker så jag gick upp för berget motströms.

I börja så vart det ganska kallt men efter en liten stund så hade kroppsvärmen värmt vattnet i kläderna och det blev en riktigt skön promenad motströms upp till toppen via liftgatan, ned gick jag på den asfalterade vägen för att inte halka i leran.

Det blev en riktigt skön eftermiddag trots regn och rusk.

Nu ska jag ner till Jernvallen multicenter för lite bålstabilitetsträning.

Ha det 🙂

Bookmark the permalink.

Kommentera