Lördag och en första cykeltur..

Jag var nog lite som ett litet barn när jag drog på mig löpartightsen och skorna för det var ju så längesedan!! Sjukgymnasten hade ju tidigare i veckan gett klartecken till cykling utan att jag hade frågat om det.

Jag ska cykla så upprätt som möjligt och använda dämpad cykel.

Vi skulle cykla till Högo och ta en fika i gruvstugan med jossan H.

Vi träffade Jossan och Erox utanför porten och så konstaterade vi att stina hade lite luft i bakdäcket så det blev till att cykla väldigt försiktigt till OKQ8 för att pumpa däcket.

Vi cyklade hälsansstig upp till Högbovägen och genom klangberget ned till Östanå där vi genade genom golfbanan.

Vid golfbanan så trampade jag på lite och det kändes riktigt bra att få slita lite och känna hur det började svida i benen. 🙂

Väl framme vid gruvstugan så var den ju självklart stängd och jag stog och väntade ett bra tag innan jag cyklade och mötte tjejerna och vi bestämde att det skulle bli en fika på Högo Quarn, Nackdelen med kvarnen är att man inte får ta in hundar så som man får göra i gruvstugan och det var ju skit kallt ute.

Jag tog mig en slät kopp kaffe men tjejerna tog fikabröd/macka, Jag har ju lixom ätit min kvot redan 😉

Hem cyklade jag själv så att jag kunde välja takt själv, Det blev sammanlagt en sväng på ca 17km och inga större prolem med ryggen när jag klev av cykeln.

Senare p eftermiddagen kvällen så kände jag hur foten domnade bort mer och mer så då tänkte jag att nu är det kört igen!!

Nu när jag sitter här och skriver så känns det nog inte mer än det gjorde före cykelturen…eller kanske lite..

Var det jag som hade hjärnspöken för jag kände efter eller? hur som helst så ska jag skynda långsamt med cyklingen.

 

HA DET BÄST

Bookmark the permalink.

Kommentera