Äntligen REHABRESA!

Dag 1.

Dagen börjar med att jag kliver upp 04.30 och sätter på kaffe och säger hej då till tjejerna.

04.55 kommer limon och hämtar mig för transport till Arlanda, är vi är i höjd med Björklinge så står trafiken nästan stilla och det ser ut som ett disco en bit framför oss, det är en tankbil med diesel som ligger på sidan och släpet ligger upp och ned.

Väl framme på Arlanda så gick allting som på räls.

Den obligatoriska whiskyn blev en kopp kaffe och en fralla på starbucks jag tyckte det stämde bäst med tanke på att det är en rehabresa.

 

 

På planet så hamnade jag bredvid två äldre damer så kunde dricka…..

Om jag hade hinkat i mig det som de drack så skulle jag nog ha problem att ta mig av planet men det var inga problem för dem.

Flyg resan var inte nått jag uppskattade för jag tror inte det gick 5 min som jag inte hade ont i rygg dj….n, Men jag är ju här för att fixa den.

 

Vi upptäckte att vi är ett ganska stort gäng från Sandvik 4 från Sandviken och några från Gimo och Hallstahammar.

Efter installation i bungalowen så blev det en middag men några sandvikare för att sedan ta en promenad efter stranden för att kolla in området, Vi fick nog ihop en 4-5 km skulle jag tro.

Jag handlade till frukosten efter promenaden ör att sedan gå upp och lägga mig.

Av med kläderna och in och borsta tänderna eller inte! Tandborsten är kvar i Sandviken och det är bara att sätta på sig kläderna och gå ner för berget och köpa en ny borste för att göra ett nytt försök.

 

Nu sitter jag och tittar på svtworld och samlar kraft för att gå och lägga mig.

 

Hej då…

 


 

Bookmark the permalink.

Kommentera