Dag 4 ledig lördag

+Jag började dagen med ägg, mackor & kaffe vid 07.00 och konstaterade igen att det bara var lite stelt och inge jätte träningsvärk.

Jag hade stämt träff med Stefan och Henrik vid 08.30 för lite stavgång.

Vi började som gå den rundan som de på Svenska-re brukar gå men vi vände inte på samma ställe utan vi gick tills vi gått i drygt trekvart innan vi vände.

Vi var hela vägen bort till playa de Inglés och vände det blev ca 8km tur&retur.

Kl10.00 var vi tillbaka och svenska-re var öppet i 2timmar för egenträning.

Jag började med ett pass i gymmet och körde igenom programmet jag fått av Sofia ,Jag kunde inte hålla mig utan provade löpbandet i 1,5 minuter och det kändes bra.

När jag tränat färdigt i gymmet så drog jag på mig ett flytbälte och gick/joggade i poolen i ca 30 minuter.

När vi bytte om så bestämde vi oss för att träffas 12.30 för att gå och äta lunch Jag, Hasse & Henrik.

Det blev en pizza och ett glas vatten de andra tog en öl till maten och gissa om jag var avis men jag ska försöka hålla mig ifrån läsk och alkohol när jag är här.

Jag är redan trött på vatten men det blir nog bra.

Efter maten så gick jag och Hasse till tee supermarket för han behövde handla lite och jag kunde inte hålla mig utan det blev en glass.

Hela lunch äventyret blev en promenad på 3,5km

Hasse gick hem till sig och jag satt i reception och surfade lite men kände efter en stund att det var dags för en stödvila.

Efter bergsbestigningen jag gör varje gång jag går hem så la jag mig och somnade som en klubbad säl

Jag sov ca en timme och klädde på mig för att gå ner och titta om jag hittar några andra deltagare men det var tomt vid reception.

Jag gick ned och gick efter strandpromenaden fort mot playa del Inglés och vips så var takten på och jag skulle ut på tur..

Jag tänkte att jag skulle gå längst ut på udden vid playa del Inglés men jag vände när det var några hundra meter kvar för helt plötsligt var det bara jag som hade kläder på!!

Hade jag gått närmare vattnet så hade jag inte vänt utan gått vidare ända ut på udden.

På en sträcka så är det en väldig höjdskillnad mellan strandpromenad och strand och när jag skulle tillbaka upp på promenaden någonstans mitt på så försökte jag springa upp.

När jag kommit drygt halvvägs (tror jag) 60 steg så höll hjärtat på att hoppa ut ur bröstet men jag slog bara av och fortsatte med att gå upp.

När jag var tillbaka så hade det blivit 10.,5km så det blev totalt ca 20km idag.

Jag skypade med Molly & Stina en stund innan jag gick upp för berget hem till mig.

Stannade till på affären på vägen hem och köpte två äpplen som jag självklart tappade i marken när jag gick.

Väl hemma så åt jag upp det ena äpplet så arr jag inte skulle behöva kasta det och sen så rann tiden iväg men lite tv tittande och film och jag missade att jag skulle äta middag.

 

Bookmark the permalink.

Kommentera